Σχετικά με εμάς

Το Suecos® σας φροντίζει με άνετα παπούτσια

Η αποστολή Suecos® είναι να προσφέρει υγιή,
άνετα και
 μοντέρνα υποδήματα για όλο το κοινό: από επαγγελματίες
που πρέπει να αντέξουν πολλές ώρες στα πόδια τους έως εκείνους
που θέλουν απλά να φροντίσουν τον εαυτό τους και να αισθάνονται άνετα στην καθημερινή τους ζωή.

Τι είναι η Suecos®;

Ο Andreas και η Jonna Roxe ίδρυσαν, το 2006, μια επαγγελματική εταιρεία υποδημάτων με στόχο τον επαγγελματικό τομέα της υγείας. Η αρχική τους ιδέα ήταν να φτιάξει ένα μοντέλο άνετων παπουτσιών για όλους τους επαγγελματίες που περνούν πολλές ώρες στα πόδια τους - χειρουργοί, γιατροί και νοσοκόμες - και αυτό, με τη σειρά του, έχει έναν ελκυστικό και πρωτοποριακό σχεδιασμό. Αυτή ήταν η προέλευση της Suecos® , μιας εταιρείας που σε λίγα χρόνια έχει γίνει η μάρκα αναφοράς στα είδη υποδημάτων υγιεινής και άνετα παπούτσια για ένα ευρύ κοινό. Το κλειδί για την επιτυχία της έγκειται στην τεχνολογία που εφαρμόζει για τη δημιουργία μιας ευρείας συλλογής άνετων μοντέλων υποδημάτων, αντιολισθητικών και εργονομικών υποδημάτων, με μοντέρνα σχέδια. καθώς και casual και σπορ μοντέλα σχεδιασμού, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν και να επωφεληθούν από τα μοναδικά χαρακτηριστικά των παπουτσιών Suecos®

Αναγνωριστικό Suecos®

Η ομάδα Suecos® ID πραγματοποιεί αυστηρές δοκιμές ποιότητας για να αποκτήσει άνετα παπούτσια που έχουν την εγκεκριμένη σφραγίδα υποδημάτων υγιεινής , την υψηλότερη πιστοποίηση στη βιομηχανία υποδημάτων και μελετάται η ανατομία του ποδιού για την κατασκευή ενός παπουτσιού που προσαρμόζεται τέλεια στη μορφολογία του ποδιού. Το αποτέλεσμα: ποιοτικά επαγγελματικά παπούτσια, που απευθύνονται τόσο σε κοινό με επαγγελματική δράση όσο και σε άτομα που θέλουν να φροντίζουν τον εαυτό τους καθημερινά. Στο Suecos® αναπτύσσουμε επαγγελματικά υποδήματα κατάλληλα τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, με εργονομικό, μοντέρνο και άνετο σχεδιασμό που προσαρμόζεται στην ανατομία των ποδιών και βοηθά στη μείωση των επιπτώσεων στους μύες και τις αρθρώσεις.

Η τεχνολογία μας για την ανάπτυξη του Suecos®

Με στόχο την καινοτομία στον τομέα των άνετων υποδημάτων, η Suecos® συνεργάστηκε με τους καλύτερους τεχνικούς και σχεδιαστές. Το αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη πρωτοφανούς τεχνολογίας για τη δημιουργία υποδημάτων εργασίας και ειδών υγιεινής. Στο Suecos® εργαζόμαστε για τη δημιουργία άνετων παπουτσιών , ώστε εσείς και τα πόδια και τα γόνατά σας να αισθάνεστε ξεκούραστοι και χαλαροί. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και διανέμουμε υποδήματα εγχύσεως αφρού πολυμερούς κλειστού κυττάρου που συμμορφώνονται με όλες τις ευρωπαϊκές εγκεκριμένες πιστοποιήσεις υποδημάτων υγείας

Πιστοποιήσεις Suecos®

Από τη μάρκα Suecos® αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και διανέμουμε άνετα παπούτσια κατασκευασμένα με έγχυση κλειστών κυψελών από πολυμερές αφρό. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα πρότυπα ατομικής προστασίας για υποδήματα εργασίας, αναλύοντας τα μοντέλα σε ανεξάρτητα εργαστήρια όπως το INESCOP ή το TÜV στα καλύτερα ευρωπαϊκά ανεξάρτητα εργαστήρια.

Ανάπτυξη σουηδικών υλικών και προϊόντων

Για την κατασκευή υποδημάτων Suecos®, χρησιμοποιείται το X-CELL®, ένα συστατικό που αναπτύχθηκε από την εταιρεία μας. Είναι ένα προηγμένο υλικό, βασισμένο στο EVA (Ethylene-Vinyl Acetate), το οποίο προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες και εξαιρετικές ιδιότητες για τα υποδήματα. Η ιδέα των άνετων παπουτσιών που σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε στο Suecos® έχει μια σαφή πρόταση αξίας: φροντίδα, υγεία και υποδήματα στο σύνολό της. εξατομίκευση και αυξημένη ευαισθητοποίηση για την υγεία του ποδιού και του σώματος, προσφέροντας εργονομικά σχέδια σε ανατομικά υποδήματα.

"Suecos® ένα ελαφρύ και άνετο υπόδημα, του οποίου το πέλμα είναι αρκετά ευρύ ώστε να αποφεύγεται η συμπίεση και ο περιορισμός της κινητικότητας των δακτύλων."

Επαγγελματική πρόταση για άνετα παπούτσια από το Suecos®

Τα εργονομικά σχεδιασμένα υλικά Suecos® και τα άνετα παπούτσια υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους για να επαληθεύσουν την αντίσταση και την προσαρμοστικότητα τους στο πόδι. Όλες οι τεχνολογικές και σχεδιαστικές εξελίξεις της Suecos® λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες των ατόμων που χρειάζονται συγκεκριμένα υποδήματα εργασίας, καθώς και την τέλεια προσαρμοστικότητα των άνετων παπουτσιών Suecos® στις φυσιολογικές κινήσεις του ποδιού, οι οποίες δίνουν το άτομο βέλτιστη εργονομία κίνησης. Ο καθηγητής του Podiatry στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, Miguel Ángel Baños, ανέλυσε τα υλικά, τα χαρακτηριστικά και την προσαρμοστικότητα των παπουτσιών Suecos®, τόσο στην κίνηση - για περπάτημα- όσο και μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, με σκοπό την πιστοποίηση του βέλτιστα χαρακτηριστικά και ιδιότητες των άνετων υποδημάτων μας. Μετά την ανάλυση, η Baños θεωρεί ότι τα προϊόντα Suecos® είναι μοντέλα άνετων, ελαφριών και άνετων υποδημάτων. που αποφεύγουν τη συμπίεση και τον περιορισμό της κινητικότητας των δακτύλων των ποδιών χάρη στην αρκετά μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Αυτό, σε συνδυασμό με μια αφαιρούμενη, ελαφριά και αναπνεύσιμη εσωτερική σόλα, η οποία αποτρέπει την υγρασία στο εσωτερικό του παπουτσιού, παρέχει τα βέλτιστα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν όλα τα ανατομικά υποδήματα. Μετά την ανάλυση, η Baños θεωρεί ότι τα προϊόντα Suecos® είναι μοντέλα άνετων, ελαφριών και άνετων υποδημάτων. που αποφεύγουν τη συμπίεση και τον περιορισμό της κινητικότητας των δακτύλων των ποδιών χάρη στην αρκετά μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Αυτό, σε συνδυασμό με μια αφαιρούμενη, ελαφριά και αναπνεύσιμη εσωτερική σόλα, η οποία αποτρέπει την υγρασία στο εσωτερικό του παπουτσιού, παρέχει τα βέλτιστα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν όλα τα ανατομικά υποδήματα. Οι ειδικοί της podiatry της ομάδας εκτιμούν θετικά τις τεχνικές προδιαγραφές των άνετων παπουτσιών Suecos®, δίνοντας έμφαση στα φυσιολογικά τακούνια των μοντέλων μας, τα οποία έχουν μια παχιά και πολύ αποτελεσματική σόλα που λύνει την απορρόφηση αυτής της περιοχής του σώματος και προσφέρει απαιτείται λαβή για την αποφυγή ατυχημάτων. Τα στηρίγματα που επιμηκύνονται στις πλευρές των υποδημάτων προστατεύουν τις αρθρώσεις, ενισχύοντας τη σωστή στήριξη του ποδιού και επιτρέποντάς του να συνδυαστεί με ορθοπεδικές θεραπείες. Επιπλέον, η Baños επισημαίνει ότι η ελαστική προσαρμογή των άνετων μοντέλων υποδημάτων που αναπτύχθηκαν από την Suecos® διευκολύνει την προσαρμογή σε διαφορετικούς τύπους ποδιών.

Το καλάθι μου
Κλείστε το Λίστα επιθυμιών
Close Recently Viewed
Σύγκριση προϊόντων (0 Προϊόντα)
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Κατηγορίες